Profiili

Liittymispäivä: 6. elok. 2022

Tietoja

Keukenkranen van Nivito


Keukenkranen kunnen de finishing touch geven aan elke keuken. Fancy ontwerpen kunnen duur zijn en hebben vaak weinig variatie. Keukenkranen van Nivito zijn echter te vinden in een breed scala aan kleuren, vormen en oppervlakken. Bovendien zijn ze loodvrij en volkomen veilig voor gebruik. Solide roestvrijstalen constructie maakt deze kranen opmerkelijk glad van binnen en van buiten. Met een Nivito kraan kun je niet fout gaan.Vind kranen in commerciële stijl


U kunt ook kranen in commerciële stijl vinden. Deze kranen hebben een lange, flexibele arm die naar buiten kan worden gedraaid om een ​​groot item te bedekken. Ze zijn ontworpen om het uiterlijk van een commerciële keuken te geven en kunnen zelfs worden aangesloten op uw sanitairsysteem. Dit type kraan is perfect voor grotere kookeilanden en is een goede optie als je een groter kookeiland hebt. Het beste is dat deze keukenkraan retro zeer functioneel zijn, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor grotere keukeneilanden.


Makkelijk schoon te maken


Kies je voor een kraan van zinklegering, dan is dat ook een optie. In tegenstelling tot zijn tegenhanger van messing, zal het metaal in zinklegering niet roesten of corroderen. Roestvrijstalen kranen passen in veel wastafels. Door hun glanzende stijl zijn ze gemakkelijk schoon te maken. De perfecte kraan voor elke keuken. De voordelen van roestvrijstalen kranen zijn niet te onderschatten. Ze zijn duurzaam, gaan lang mee en zijn gemaakt voor een drukke levensstijl.


Gebruik een slang


Installatie van keukenkranen van Nivito is een fluitje van een cent. Om ervoor te zorgen dat de kraan goed wordt geïnstalleerd, moet u de dikte van uw aanrechtblad en het aantal gaten in uw aanrechtblad bepalen. U moet de afstand tussen elk gat vanaf het midden van het kraanlichaam meten. Als alternatief kunt u eenvoudig een slang gebruiken en deze met een schroevendraaier aan de kraan bevestigen. Als je een enkel gat hebt, past de kraan in een van die gaten.De landelijke keukenmengkraan van Nivito combineert moderne en vintage designs. Zijn warme kleur en ronde vorm passen perfect bij de inrichting van elke keuken. Bovendien heeft de kraan kleine witte opsmuk op de hendel voor een retro-stijl effect. Deze kraan is gemaakt van hoogwaardig RVS en heeft een gestroomlijnd uiterlijk dat naadloos opgaat in elke keuken. Overweeg je een keukenmengkraan voor een landelijke keuken, dan is de Nivito CL-170 boerenmengkraan zeker het overwegen waard.


Een ander aandachtspunt bij het kiezen van keukenkranen is het materiaal en de afwerking van de kranen. Hoewel roestvrij staal een duurzaam materiaal is, is het ook vrij duur. Sommige kranen hebben een chroomstalen afwerking over messing, wat een materiaal van lagere kwaliteit is. Hoewel roestvrij staal een gladdere, glanzendere afwerking heeft, vertoont het gemakkelijker vingerafdrukken en watervlekken. Kies een kraan op basis van design en budget.

baknigurka

Lisää toimintoja