Profiili

Liittymispäivä: 5. elok. 2022

Tietoja

De eerste stap bij het installeren van een keukenkraanadapter voor slang is ervoor te zorgen dat je een lege emmer onder de gootsteen hebt. Vervolgens moet u de koperen slangadapter onder de kraanaansluitingen plaatsen en vastdraaien met een verstelbare sleutel. Om te testen op lekken, moet u het water langzaam aanzetten en de emmer onder de aansluitingen plaatsen. U dient de slang vast te houden en snel aan te sluiten bij de witte O-ring met uw vingers. Trek de slang omhoog en uit de adapter totdat u een klik hoort.


Bevestig de slang


Bevestig vervolgens de slang aan de draadadapter van de keukenkraan. Zorg er bij het installeren van de adapter voor dat u deze niet kruist, omdat dit de adapter kan beschadigen. Het moet met de hand worden vastgedraaid, alsof u het erin forceert, u kunt de adapter breken en uw kraan beschadigen. Als u dit echter kunt doen, kunt u uw koperen kranen gewoon gebruiken.


Een keukenkraanadapter koop je bij de fabrikant van de keukenkraan of bij een bouwmarkt. Het is belangrijk om de verzegeling in de kraan te verbreken waar water ontsnapt. Over het algemeen kunt u het met uw handen doen, maar voor sommige oudere kranen is een tang nodig om de stop te verwijderen. Met de adapter voor de keukenkraan kun je gemakkelijk de waterbron in je gootsteen veranderen. Als je een adapter voor een slang nodig hebt, bekijk dan de volgende tips om een ​​lekvrije kraan te krijgen.


Kies een keukenkraanadapter


Houd bij het kiezen van een keukenkraanadapter voor slang rekening met de maat van de slang. Zorg ervoor dat je er een kiest met een diameter die 1,5 keer groter is dan die van je kraan. Bij gebruik van de Water Bandit is het mogelijk dat de slang na verloop van tijd loskomt van de kraan. Als dit gebeurt, kunt u de slang bevestigen met behulp van versterkte waterdichte tape. Zoek ook naar een knikbestendige slang om het risico op drukopbouw te verminderen. Als je geen slang wilt gebruiken die de druk niet aankan, kan het verstandig zijn om de waterdruk tot een minimum te verlagen.


Grootte van keukenkraanadapters


De meest voorkomende maat adapters voor keukenkranen zijn mannelijke en vrouwelijke schroefdraad. De kranen met mannelijke schroefdraad hebben schroefdraad aan de binnenkant en de kranen met vrouwelijke schroefdraad niet. U dient een adapter te kiezen met de buitendraad aan de bovenzijde en een binnendraad aan de onderzijde. Het is belangrijk op te merken dat sommige adapters niet universeel zijn en niet compatibel zijn met uittrekbare kranen.Een ander probleem met keukenkranen met slang is de lekkende punt. Hoewel de met een slang uitgeruste kraan koud water kan leveren, is deze niet ideaal voor warm water en zeep. Wanneer de slang wordt gebruikt, zal deze lekken als de afdichting niet zo strak is als voorheen. Om lekken in de slangadapter te voorkomen, moet u Teflon-tape op het schroefdraadgedeelte van de kraan aanbrengen.

cesargiese1967572

Lisää toimintoja